Pesuaineet

Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Mummi ja minä tuotteet eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille.

Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää.  Suloiset herkun- ja karkintuoksuiset pesuaineet. Valmistettu rakkaudella Suomessa


Ole Hyvä Luonnontuote Oy on kokonaiseettinen yritys, joka toimii vastuullisesti ja ympäristötietoisesti. Ole Hyvä tuottaa ihmiselle ja luonnolle turvallisia, kotimaisia ja ekologisia pesuaineita. Tuotteissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita eikä niitä ole testattu eläimillä.Sonett on ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri.

Sonett tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Sonett kantaa vastuun valmistamiensa tuotteiden vaatiman veden jälkikäsittelystä. Siksi pesu-ja puhdistusaineisiin lisätään oloid-laitteissa rytmisesti käsiteltyjä ainesosia (palsami) ja valmistuksessa tarvittava vesi kiertää kahdentoista munanmuotoisen lasiastian lävitse. Keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita käytetä. Tuotteissa ei ole entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja aineita ei tuotannossa hyväksytä. Saippuaan tarvittavat öljyt ja kaikki aidot haihtuvat öljyt ovat 100%: sesti peräisin luomutuotannosta.

Saippuat

Onnenpussi

Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat soveltuvat erinomaisesti kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.)Se on miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi.

Suolasaippua on myös luonnostaan antiseptinen ja se vähentää bakteerien aiheuttamaa hienhajua!

– Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi.
Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä!

saippua
saarentaika saippua

Saarentaika saippuat

Saarentaika huippulaadukkaat käsintehdyt saippuat valmistetaan käsin Särkisalon saaristossa. Ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan. Saippuat ovat 100% biohajoavia ja ne on pakattu muovittomiin pakkauksiin.

Pyykkietikat