täyttöpakkaus

Ecoegg Jasmine täyttöpakkaus

9,90 

6 varastossa

Kuvaus

ecoegg-pyykkimunan täyttöpakkaus, 50 pesukertaa

UUTUUS TUOKSU!

Jasminessa on jasmiinin kukkaistuoksu. Uudet ecoegg-tuoksut (Jasmine, Orange Blossom ja British Blooms) tuoksuvat aiempaa valikoimaa hieman voimakkaammin.

Korvaa kokonaan perinteisen pyykinpesu- ja huuhteluaineen

Suunniteltu herkkäihoisille. Jos sinulla on hajusteallergia suosittelemme Fresh Linen, Spring Blossom tai hajusteetonta pyykkimunaa!

Auttaa vähentämään kertakäyttöisen muovin kulutusta

Edullinen ja helppo käyttää

Kun olet käyttänyt ecoegg-pyykkimunaa noin 70 pesukertaa, korvaa mineraalipelletit ecoegg-täyttöpakkauksella, jolla saat 50 pesukertaa lisää. Täyttöpakkaus sisältää kaksi pakkausta valkoisia pellettejä ja yhden mustia turmaliinipellettejä.

Kuinka ecoegg täyttöpakkausta käytetään?
Avaa ecoegg-pyykkimuna, heitä pois jäljellä olevat pelletit ja lisää tilalle uudet pelletit täyttöpakkauksesta. HUOM! Pyykkimunalla on 10 vuoden takuu. Voit täyttää sen mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää lukemattomia kertoja uudestaan.

Ecoegg-pyykkimunan edut

  • Sopii herkkäihoisille. Se on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin ”Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.
  • Luonnonmukaiset mineraalipelletit eivät sisällä haitallisia kemikaaleja
  • Sopii vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia
  • Ecoegg on riittoisa. Yhdellä aloituspakkauksella voit pestä 70 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa aina vain uudestaan ja uudestaan.
  • Auttaa vähentämään muovin käyttöä. Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa. (*Perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun/vko ja 18 pesuun/pesuainepullo.)
  • Sopii myös pyykin käsinpesuun. Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti. ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C vedessä.
  • On käytössä edullinen
  • 10 vuoden takuu

Vinkki
Haluatko kokeilla jotain uutta? Vaikka ostit alkuperäisen ecoegg-pyykkimunan tietyllä tuoksulla voit vaihtaa tuoksua uudella täyttöpakkauksella!

Mineraalipellettien vaihto-ohje

 

Brand

Eko Eko solutions

× Lähetä WhatsApp viesti