ecoegg spring blossom

ecoegg Spring blossom pyykkimuna

19,90 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1907 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Uusi ja innovatiivinen ratkaisu pyykinpesuun!

Tuoksu: Mieto kukkaistuoksu Spring blossom

Pyykinpesuun tarkoitettu ecoegg on ainutlaatuinen ja innovatiivinen pyykinpesumenetelmä, jonka avulla puhdistat pyykkisi tehokkaasti käyttämällä kierrätettävään munaan pakattuja luonnonmukaisia mineraalipellettejä.

ecoegg on dermatologisesti testattu ja sopii myös herkkäihoisille ( Allergy UK). Tuote korvaa täysin pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen ja saat puhdasta pyykkiä aiempaa ympäristöystävällisemmin.

HUOM! Pyykkimunalla on 10 vuoden takuu. Täytä se mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käytä lukemattomia kertoja uudelleen.

Muista tilata myös ecoegg Detox -tabletteja pesukoneesi puhdistusta varten, niin pyykinpesusi toimii optimaalisella tavalla!

Kuinka ecoegg-pyykinpesumenetelmä toimii?

Puhdista pesukone ensin ecoegg Detox -tabletilla, jotta kaikki aiemmin käytettyjen pesuaineiden jäämät puhdistuvat. Avaa sen jälkeen pyykkimuna ja täytä iso osa munasta kahdella erityyppisellä mineraalipelletillä. Sulje muna niin, että se napsahtaa ja aseta se pesukoneeseen pyykin päälle.

Erilaiset mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa ja poistavat likaa vaatekuiduista ja pehmentävät vaatteita muuttamalla niiden pH:ta. Samalla ne puhdistavat ja raikastavat pyykin käyttämättä haitallisia runsaasti kemikaaleja sisältäviä pesuaineita.

ecoegg-pyykkimunan mineraalipelletit ovat ei-biologisia eivätkä sisällä petrokemikaaleja, entsyymejä, valkaisuaineita, fosfaatteja, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia.

ecoegg-pyykkimunan edut
ecoegg sopii herkkäihoisille. Se on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin ”Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.
ecoeggin luonnonmukaiset mineraalipelletit puhdistavat pyykin
ecoegg sopii vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä minkäänlaisia eläinperäisiä ainesosia
ecoegg on riittoisa. Yhdellä täytöllä voit pestä 70 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa aina vain uudestaan ja uudestaan.
ecoegg auttaa vähentämään kertakäyttöisen muovin käyttöä. Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa. (*Perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun/vko ja 18 pesuun/pesuainepullo.)
ecoegg sopii myös pyykin käsinpesuun. Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti. ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C vedessä.
ecoegg on käytössä edullinen
ecoeggillä kuorella on 10 vuoden takuu
ecoeggistä on saatavana myös kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa:

hajustamaton
Raikas Fresh Linen

Turvallisuusohjeet (EkoEkoshop)

Mineraalipellettien vaihto-ohje

Käyttöohjeet

× Lähetä WhatsApp viesti