ecoegg täyttöpakkaus

ecoegg Spring blossom täyttöpakkaus

9,90 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1910 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

ecoegg-pyykkimunan täyttöpakkaus, 50 pesukertaa
Tuoksu: mieto kukkaistuoksu Spring Blossom

Kun olet käyttänyt ecoegg-pyykkimunaa noin 70 pesukertaa, korvaa mineraalipelletit ecoegg-täyttöpakkauksella, jolla saat 50 pesukertaa lisää. Täyttöpakkaus sisältää kaksi pakkausta valkoisia pellettejä ja yhden mustia turmaliinipellettejä.

Kuinka ecoegg täyttöpakkausta käytetään?
Avaa ecoegg-pyykkimuna, heitä pois jäljellä olevat pelletit ja lisää tilalle uudet pelletit täyttöpakkauksesta. HUOM! Pyykkimunalla on 10 vuoden takuu. Voit täyttää sen mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää lukemattomia kertoja uudestaan.

ecoegg-pyykkimunan edut

ecoegg sopii herkkäihoisille. Se on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin ”Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.
ecoeggin luonnonmukaiset mineraalipelletit eivät sisällä haitallisia kemikaaleja
ecoegg sopii vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia
ecoegg on riittoisa. Yhdellä täytöllä voit pestä 70 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa aina vain uudestaan ja uudestaan.
ecoegg auttaa vähentämään muovin käyttöä. Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa. (*Perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun/vko ja 18 pesuun/pesuainepullo.)
ecoegg sopii myös pyykin käsinpesuun. Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti. ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C vedessä.
ecoegg on käytössä edullinen
ecoeggillä on 10 vuoden takuu
Vinkki
Haluatko kokeilla jotain uutta? Vaikka ostit alkuperäisen ecoegg-pyykkimunan tietyllä tuoksulla voit vaihtaa tuoksua uudella täyttöpakkauksella! ecoeggistä on saatavana kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa:

hajustamaton
puhtaan pyykin tuoksuinen Fresh Linen

Turvallisuusohjeet (EkoEkoshop)

Mineraalipellettien vaihto-ohje

 

× Lähetä WhatsApp viesti