Ilona Luonkos öljypuhdistuskakku Rebirth

29,90 

4 varastossa

Kuvaus

Erityistä huomioita vaativalle iholle suunniteltu Rebirth puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Sopii kuivalle ja normaalille iholle. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida näpyin, mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa.

Käyttöohje: Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa.Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona.

Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).

Inci:

Theobroma Cacao Seed Butter,
Cocos Nucifera Oil,
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract,
Styrax Benzoin Resin Extract,
Plumeria Acutifolia Flower Extract
*Citronellol, *Geranol,*Limonene.
*) Allergens in natural essential oils.

100% luonnon raaka-aineista valmistettu

  • vegaaninen
  • ilman säilöntäaineita
  • käsityönä valmistettu
  • muoviton biohajoava pakkaus
  • hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikitpoistaa myös vedenkestävät meikit

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia ja valmistettu 100% laadukkaista luonnon raaka-aineista. Valmistettu käsityönä rakkaudella Naantalissa.

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta muovittomasta ja maatuvasta kartongista.