Pitsilaukku Risako

Kukkarolaukku Risako

65,50 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1382-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tämä Risakon käsilaukku on valmistettu kierrätyspitsistä ja tukevasta puuvillakankaasta. Laukun korkeus on 21 cm, leveys 23 cm ja pohjan leveys on 8,5cm. Laukussa on sisällä 12 cm leveä tasku kännykälle. Hopean värisessä nipsukiinnityksessä on sivuilla renkaat olkahihnan kiinnitystä varten. Laukussa on tukeva pohja ja siksi se ”seisookin” ihan itsestään.
Tässä mallissa on mukana monikäyttöinen, muunneltavissa oleva olkahihna. Hihna on pisimmillään 155cm pitkä, se on säädettävä ja siinä on extra hakanen, jolla hihnan voi ”lyhentää” käsilaukun kahvaksi. Käsilaukun kahvassa on nahkavahvike, jolloin se tuntuu erityisen miellyttävältä kädessä. Hihnaa käytettäessä käsilaukkuna, loppuosa hihnasta voidaan rullata laukun sisään.

Tämän laukun voi pestä käsin haaleassa vedessä pienellä määrällä mietoa pesuainetta. Ei saa kuitenkaan hangata. Asetetaan kuivumaan ilmavasti.

Huomaathan, että jokainen laukku ja käytetyt pitsit ovat uniikkeja ja erilaisia. Kuvan laukku ei siten aina ole täysin samanlainen kuin lähetettävä tuote. Jos asia askarruttaa, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin voin lähettää kuvaa varastossa olevista malleista.

Valmistaja Risako

Lisätiedot

Paino 300 g
Valitse väri

Musta, Tummanharmaa, Valkoinen