ruusuvesi

Rose Floral Water- luomu ruusuvesi

24,00 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2267 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ylellinen ja kosteuttava luomuruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille. Hoitaa erityisesti herkkää ja punoittavaa ihoa.
Ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvä hienostuneen aromaattinen ruusuhydrolaatti on klassikkokasvovesi, ja erinomainen tuote kuivan ja herkän ihon kosteutukseen. Ruusuvesi soveltuu myös kevyen meikin puhdistukseen, meikin kiinnitykseen ja virkistyssuihkeeksi koko vartalolle sekä hiuksille. Rose Floral Water-ruusuvesi kosteuttaa ja auttaa palauttamaan ihon pH:n. Ruusuvesi on erinomainen sekä kuivalle että rasvoittuvalle ihotyypille, sillä se tasapainottaa ihon talintuotantoa aina oikeaan suuntaan. Ruusuvesi on myös luonnostaan lempeästi antiseptinen ja tulehdusta ehkäisevä tuote.

Ruusu tunnetaan kosteuttavista, rauhoittavista, sekä ryppyjä ja juonteita silottavista vaikutuksistaan. Ruusu rauhoittaa herkkää ihoa, punoitusta, couperosaa ja aknea.

Aidon ruusun tuoksu todella hellii mieltä, rentouttaa ja kohottaa itsetuntoa. Aromaterapeuttinen tuoksu lisää rakkauden ja onnen tunteita, rentouttaa stressaantunutta, häivyttää mielipahaa, kohottaa naisellista itsetuntoa. Jokainen nainen tarvitsee joskus ylellistä ruusua. Kleopatrankin kerrotaan ottaneen ruusunterälehtikylpyjä viekoitellakseen rakastajiaan ja tietenkin helliäkseen kaunista hipiäänsä.

Voit käyttää Ruusuvettä:

✓ Kasvovetenä puhdistuksen jälkeen
✓ Kevyen meikin puhdistukseen
✓ Kokovartalosuihkeena kosteuttamaan ja parfymoimaan ihoa kevyesti ja luonnollisesti
✓ Hiussuihkeena, hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia
✓ Mietona deodoranttina
✓ Mineraalimeikin kiinnitykseen (suihkauta kevyesti valmiin meikkipohjan päälle)
✓ Rauhoittamaan ihoa sheivauksen ja miehillä parranajon jälkeen

Alkoholiton ruusuvesi valmistetaan luomulaatuista ruusunterälehdistä ja ruusunnupuista höyrytislaamalla. Tämä hellävarainen menetelmä mahdollistaa ruusuveden valmistuksen matalammassa lämpötilassa ja ruusun tärkeiden ainesosien säilymisen tuotteessa. Höyrytislauksella tuotettu ruusuvesi ei sisällä synteettisiä liuotinjäämiä, ja luomutuotannon ansiosta siinä ei ole myöskään jäämiä haitallisista torjunta-aineista.

Flow Cosmetics ruusuvesi on aina luomua, vastuullisesti tuotettua ja laboratoriotestein puhtaaksi testattua. Ruusuntuottajamme on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Reilu kauppa ja sosiaalinen vastuu ovat olennainen osa tuottajan filosofiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Valmistaja Flow cosmetics

Lisätiedot

Paino 10 g