Myymälä

lehti korvis

Wanhan Rauman putiikki Taruliina on iloinen ja eettinen putiikki. Tuotevalikoimastamme löydät pääsääntöisesti kotimaisia, käsityönä valmistettuja tuotteita; Laukkuja, kukkaroita, koruja, asusteita ja luonnonkosmetiikkaa. Lapsille värikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita, asusteita ja leluja. Kotiin turvallisia, biohajoavia pesuaineita, saippuoita sekä tarpeellisia sisustus- ja lahjatavaroita. Pyrimme pitämään valikoimissa paikallisia tuotteita mahdollisimman paljon. Useimmat tuotteet ovat pienyrittäjien valmistamia ja monet sitä myöden uniikkeja tai pienissä erissä valmistettuja. Ostamalla tuotteitamme tuet samalla yksinyrittäjien toimintaa Suomessa. 

Taruliina putiikissa touhuilen minä, Annika Malinen. Olen kahden lapsen äiti ja itsekin innokas käsityön harrastaja. Kauniit asiat ja kädentaidot ovat lähellä sydäntäni. Oma tuotemerkkini AllaQuun Design on valmistanut monenlaisia tekstiilituotteita lapsille ja lapsenmielisille. Suunnittelen myös koruja sekä pienimuotoisesti teen myös savi- ja puutuotteitakin mahdollisuuksien mukaan. 

Luonto ja eläimet ovat itselleni tärkeitä ja siksi luonnonmukaiset ja ekologiset tuotteet löytyvät kaupasta vastaisuudessakin. Kierrätysmateriaalit ovatkin monen tuotteen valmistusmateriaalina. Pidän tärkeänä asiana myös kosmetiikan luonnonmukaisuutta ja kotimaisuutta. Useat Taruliinassa myytävät tuotteet ovatkin löytäneet tiensä myös omiksi suosikkituotteiksi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle.

Taruliina putiikki sijaitsee keskellä kaunista vanhaa Raumaa noin 50 m torilta. Katso tarkemmat tiedot yhteystiedoista.  Sisäänkäynnissä on muutama porras, joten pyörätuolilla ei valitettavasti liikkeeseen pääse kovinkaan helposti. Lastenvaunuilla sisään pääsee pienellä avustuksella. Koiran kanssa voi putiikkiin myös tulla. 

annika pysty
Putiikki taruliinan ovella, tervetuoa meille!
annika vaaka

Kurkkaa myymälään katsomalla video

× Lähetä WhatsApp viesti