Info

Putiikki Taruliina

lehti korvis

Wanhan Rauman putiikki Taruliina on iloinen ja eettinen putiikki. Tuotevalikoimastamme löydät pääsääntöisesti kotimaisia, käsityönä valmistettuja tuotteita; Tyylikkäitä laukkuja, koruja ja asusteita. Lapsille värikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita, asusteita ja leluja. Kotiin turvallisia, biohajoavia pesuaineita sekä tarpeellisia ja nuorekkaita sisustus- ja lahjatavaroita. Pyrimme pitämään valikoimissa paikallisia tuotteita mahdollisimman paljon. 

Taruliina putiikissa huseeraan minä, Annika Malinen. Olen kahden lapsen äiti ja itsekin innokas käsityön harrastaja. Kauniit asiat ja kädentaidot ovat lähellä sydäntäni. Oma tuotemerkkini AllaQuun Design on valmistanut monenlaisia tekstiilituotteita lapsille ja lapsenmielisille. Suunnittelen myös koruja sekä pienimuotoisesti teen myös savi- ja puutuotteitakin mahdollisuuksien mukaan. 

Luonto ja eläimet ovat itselleni tärkeitä ja siksi luonnonmukaiset ja ekologiset tuotteet löytyvät kaupasta vastaisuudessakin. Kierrätysmateriaalit ovatkin monen tuotteen valmistusmateriaalina. Pidän tärkeänä asiana myös kosmetiikan luonnonmukaisuutta ja kotimaisuutta. Useat Taruliinassa myytävät tuotteet ovatkin löytäneet tiensä myös omiksi suosikkituotteiksi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle.

Taruliina putiikki sijaitsee keskellä kaunista vanhaa Raumaa ja kuten monen muunkin liiketilan sisäänkäynnissä on portaat, niin myös täälläkin on muutama porrasaskelma. Joten pyörätuolilla ei valitettavasti liikkeeseen pääse kovinkaan helposti. 

Kurkkaa myymälään katsomalla video