EKORU by LAURASE

”Olen Laura Saarivuori-Eskola, valmistan koruja käytöstä poistetuista suomalaisista kolikoista sekä hopeisista aterimista.
Olen kotoisin Enosta, Pohjois-Karjalasta, mutta asun ja työskentelen Tampereella. Koulutusta alalle olen saanut Pirkanmaan Taitokeskuksessa, Lempäälässä sijaitsevassa Kulttuurin yksikössä, josta valmistuin metalliartesaaniksi vuonna 2003.
Vuonna 2006 perustin toiminimen, jonka puitteissa kierrän myyntitapahtumia ja työskentelen työhuoneellani niin itsesuunnittelemien korusarjojeni kuin tilaustöiden parissa.
Olen jossain määrin nostalgikko; minusta on ihana tutkailla vanhoja materiaaleja ja haluan koruissani säilyttää alkuperäisen materiaalin muotokieltä. Korujen ekologisuudella luon myös katseen tulevaisuuteen, se on meillä jokaisella omissa käsissä.”

ekoru by laurase_esittely

Beloved by Brunou

Lusikallinen hyvää mieltä! Monta tarinaa ovat nämä lusikat aikanaan kuulleet. Ne ovat hämmentäneet käyntiin väsyneet aamut, mutta kokeneet myös juhlan ja naurun.Nyt ne ovat taipuneet uuteen muotoon ja välittävät sinun viestisi – Mitä sinä haluat kertoa?

Käyttötuotteet kuten avaimenperät, magneetit, yrttimarkkerit ja herkkuhaarukat valmistamme uushopeisista aterimista. Hopeisista ja toisinaan uushopeisista aterimista muokatut korut ovat nostalgisia, herkkiä ja luonnollisen kauniita
”lusikallinen hyvää mieltä” tuotteet valmistuu sukumme naisten lusikka-laatikoiden, kirpputorien ja huutokauppojen aarteista Jokainen on uniikki käsityö ja huolella tehty.

Tilauksesta valmistamme tuotteita myös sinun omalla tekstillä, kuten vaikkapa suositut kastelusikat, jotka ovat ilahduttaneet jo montaa juhlijaa.

Beloved tarjoaa sinulle jotakin ainutlaatuista ja konstailematonta, niin arkeen kuin juhlaankin.

beloved by brunou

× Lähetä WhatsApp viesti