REISU Tiia Kirjavainen

Reisu on tarina sitkeydestä, vastoinkäymisistä, kauneuden luomisen kaipuusta, ja… järjettömästä määrästä tavaraa!

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut ympäristöasioista. Aika pian artesaaniopintojen alettua kävi selväksi, että materiaalien uusiokäyttö olisi minun juttuni. Maailmassa on aivan tolkuttomasti tavaraa, joka hetken käytön jälkeen päätyy jätteeksi. Suunnittelussani kaikki lähtee siitä, mitä uutta voisi tehdä jostain jo käytetystä ja tarpeettomaksi käyneestä. Tärkeintä minulle tuotteissani on kuitenkin korkea laatu ja muotoilu.

Muotoilussa minua viehättää tietty yksinkertaisuus ja selkeys. Koruissani voikin nähdä mieltymykseni hyvin graafiseen ja voimakkaaseen muotokieleen. Yritän aina etsiä koruun jotain uutta, parhaimmillaan jopa ennennäkemätöntä. Pikkuhiljaa tuotteisiini onkin kehittynyt oma muotokieli, se jokin, joka kertoo tuotteen olevan minun suunnittelemani.

Haluan olla osa ratkaisua. Ja tehdä sen tyylikkäästi!

reisu

EKORU by LAURASE

”Olen Laura Saarivuori-Eskola, valmistan koruja käytöstä poistetuista suomalaisista kolikoista sekä hopeisista aterimista.
Olen kotoisin Enosta, Pohjois-Karjalasta, mutta asun ja työskentelen Tampereella. Koulutusta alalle olen saanut Pirkanmaan Taitokeskuksessa, Lempäälässä sijaitsevassa Kulttuurin yksikössä, josta valmistuin metalliartesaaniksi vuonna 2003.
Vuonna 2006 perustin toiminimen, jonka puitteissa kierrän myyntitapahtumia ja työskentelen työhuoneellani niin itsesuunnittelemien korusarjojeni kuin tilaustöiden parissa.
Olen jossain määrin nostalgikko; minusta on ihana tutkailla vanhoja materiaaleja ja haluan koruissani säilyttää alkuperäisen materiaalin muotokieltä. Korujen ekologisuudella luon myös katseen tulevaisuuteen, se on meillä jokaisella omissa käsissä.”

ekoru by laurase_esittely

× Lähetä WhatsApp viesti