Tuokio

Muotoiluhuone Tuokio on nuori designyritys, jonka kautta haluan tuoda iloa, tarinoita ja kauneutta tavalliseen arkeen. Ominaista minua on värit, ilo, tietynlainen minimalistisuus ja juju.

Muotoilijana haluan luoda vahvoja, kestäviä ja ajattomia tuotteita. Tavallisia tuotteita arkeen, helpotukseksi ja iloksi. Työminänä olen kokeileva, rento mutta aikaansaava nautiskelija. Pidän työstäni niin paljon, että voisin tehdä sitä kokoajan. Yrittäjänä täytyykin olla joustava ja valmis töihin melkein milloin vain, mutta opettelua se vaatii, että osaa olla välillä tekemättä töitä. Olen tinkimätön, tyydyn vain parhaaseen lopputulokseen, vasta silloin voin olla kyllin tyytyväinen itseeni. Tärkeää on tietenkin myös, että asiakas on tyytyväinen. Haasteet ja ongelmanratkominen kuuluvat työhöni ja olen onnellinen siitä, että saan toimia erilaisten mielenkiintoisten projektien parissa. Sykähdyttävintä on saada positiivista palautetta työstäni, ja huomata jonkun toisen saavan niin paljon iloa tekemisistäni. Juuri siksi tätä työtä teen, sen lisäksi että siitä niin nautin, ja siksi myös muotoiluhuone Tuokio syntyi kesäkuussa 2013.

Muotoiluhuoneella syntyy paljon uusia kuoseja ja kuvituksia. Graafisen suunnittelun, tekstiilisuunnittelun ja kuvituspalvelun lisäksi Tuokiolta löytyy reipasta muotoilua paperitavaran, kierrätyskumisten korujen ja sisustustuotteiden muodossa. Inspiraationa toimii omat lapset, menneet vuosikymmenet, minimalistisuus mutta myös hetkittäinen rönsyily, graafisuus ja ihan jokapäiväinen, tavallinen arki: kaatunut maitolasi on arjen parasta tilataidetta.

Terveisiä Tuokiosta, muistetaan ilo!

Tuokio Esittely

× Lähetä WhatsApp viesti